Lada Granta va fi cel mai ieftin Sedan DIN Rusia, unul Care vrea să scoată DIN mintea clasei Muncitoare modelul Logan. […] Pentru moment, suntem curioşi Dacă vom vedea Lada Duster la Salonul auto Paris 2010… Faptul că Renault este acţionar la AvtoVAZ (sau Lada) s-a concretizat la Salonul auto Moscova 2010 prin prezentarea noului modèle Lada R90. Care, de fapt, este doar un Logan MCV cu siglă Lada. IAR viitorul à bas prix Lada Granta este un Logan ceva mai mult modificat. CEI de la Lada spun că este Inspirat DIN Niva, dar nu este clar Dacă vor să inspire viitorul Niva DNI aspectul acestui exponat. Însă, riscul ar fi prea Mare ca succesorul lui Niva să nu fie la fel de apreciat precum OFF-roaderul lansat la finele anilor` 70. De la rușii Vine ploaia, frigul și mai nou Lada Niva. Într-o liniște deplină PE Piața din România Marca Lada incepe din nou să fie prezentă. Prin urmare, devine DIN ce în ce mai clar că Dacia nu se va vinde la ruşi, pentru a Evita canibalizarea modelelor Care aparţin concernului Renault.

În plus, Decizia de a înlocui Renault Duster PE Piaţa ruşilor cu un Model Lada se înscrie în politica de relansare a mărcii ruseşti. Lada Niva în varianta Classic poate fi cumpărată cu un Motor PE benzina de 1, 7 litri și Care dezvoltă 82 CP. cele Cinci Trepte ALE cutiei Manuale de ajută să Pui în mișcare acest 4 × 4 de 1210 kg dotat cu diferențial blocabil. Succesul SUV-ului Dacia Duster le-a Atras atenţia ruşilor. De fapt, Renault se pare că intenţionează să construiască Duster-UL şi cu Sigla Lada. O decizie Bună? CEEA ce nu înseamnă că va Muri actuala Lada Niva, o maşină învechită DIN Punct de robuste tehnic, Dar încă foarte apreciată de CEI care vor maşini Offroad şi ieftine. Se pare că Pininfarina a început discuţiile cu AvtoVAZ pentru demararea unui parteneriat, în urma căruia Lada Niva să fie construită la Torino, în UZINA unde a fost asamblat înainte Mitsubishi Pajer Pinin. Modelul de Serie Lada Vesta urmează să intre în vânzare PE Piaţa rusească Începând cu 2015, deci DIN 2016 este de aşteptat să devină un concurent pentru Logan şi PE pieţele europei centrale şi de Vest.

Vom vedea în curând Dacă ruşii au în plan să vândă noua Lada Vesta şi în România sau Piaţa noastră va rămâne dedicată doar Logan-ului. Berlina va fi prima mașină care va vedea Lumina Zilei, acest lucru fiind deja Programat să se întâmple în cursul anului Care Bate la ușă.